Фотозйомка взуття для інтернет-магазину LaModa

Предметна зйомка взуття для каталогу сайту LaModa

предметная съемка обуви в Харькове
фотосъемка обуви для каталога LaModa

Початок календарного року – період, коли проявляється надвисока активність виробників та гуртових покупців взуття. Це гаряча пора для розміщення фотографій нових зразків взуття сезону «Весна-Літо 2019» на сторінках електронних та друкованих каталогів. 

Все більше підприємців, які реалізують свій товар, розуміють, що роздрібна торгівля, навіть, у декількох торговельних місцях – це для сучасного ринку товарів, як кажуть, «крапля в морі». Зараз в лідери виходить той, хто успішно просувається в он-лайн торгівлі:  завдяки власним сайтам або інтернет-магазини посередників, через яких власники взуття реалізують свою продукцію. 

Один з таких сучасних лідерів інтернет-торгівлі в Україні є он-лайн магазин LaModa. Окрім взуття через LaModa успішно продають одяг, шкіряні вироби, а також різноманітні аксесуари. Співробітники «Ламоди» достатньо вибагливо ставляться до відбору предметних фотографій взуття. 

 


В них є особливі вимоги до розташування предмету в кадрі, розміру, розширення знімку, опису товару тощо. І всіх цих вимог необхідно дотримуватися, інакше шлях до магазину зачинений))).

Задача предметного фотографа - також дотримуватися зазначених у Бріфі вимог, це його частина відповідальності. В LaModa фахівці з контенту проводять жорсткий відбір наданих фотографій: зізнаюсь, були випадки, коли  виникала необхідність виконувати вказівки менеджерів сайту і корегувати вже готові фото.

До речі, нещодавно на сайті почали тестувати показ взуття в каталозі у вигляді 3D-оглядів з обертанням товару на 360°. Скоріш за все, після успішних «випробувань» ця функція буде доступна партнерам сайту lamoda.ua. В свою чергу, я і зараз готовий до співпраці з виробниками та продавцями взуття щодо створення 3D-роликів для найбільш пристойного показу їх зразків взуття в каталогах LaModa та інших інтернет-магазинах.

 

фотосъемка обуви для социальных сетей, Instagram
Творческий фотосет летней детской обуви


 Далі в Галереї ви можете подивитись фотосет фірмового взуття від  ТМ Broni, фотографії якого використані для розміщення в каталозі інтернет-магазину LaModa.

 

Write a comment

Comments: 0

Ссылки на интернет-ресурсы

Студия предметной фотографии "Art-Photo Studio"  

Харьков, ул. Рыбалко, дом 11

email: productphotosstudio@gmail.com

моб. тел. +38-096-88-11-366

Facebook

Twitter

2gis.ua

Instagram

Украина онлайн
Яндекс.Метрика